Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo profese obnáší
Vedoucí stravovacího úseku řídí oblast stravování ve větší provozní jednotce.
Co musím umět
- Zpracovávání požadovaných agend (např. statistická hlášení, harmonogramy služeb, podklady pro zpracování mezd apod.)
- Spoluvytváření obchodní strategie ubytovacího zařízení
- Předkládání návrhů na využívání nových technologií a pracovních postupů při zajišťování stravování, uchovávání a skladování výrobků a surovin
- Kontrola dodržování norem platných pro výrobu jídel, způsobu a formy nakládání s jídly, potravinami, způsobu jejich dalšího uchovávání a skladování surovin
- Kontrola dodržování předpisů v oblasti požární ochrany, ochrany a bezpečnosti zdraví při práci, hygieny a vnitropodnikových předpisů
- Kontrola skladových zásob a jejich pohybů
- Kontrola správnosti postupu při prodeji a účtování výrobků, zboží a služeb
- Projednávání smluvních podmínek s obchodními partnery s cílem zajistit plynulé zásobování stravovacího úseku
- Organizace a řízení činnosti pracovníků svěřených úseků v oblasti stravování (kuchyně, restaurace)
- Příprava podkladů a uzavírání smluv s obchodními partnery
- Vyřizování závažných stížností či reklamací zákazníků
- Organizování práce v provozu a při gastronomických akcích
Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKolik budu brát?
Tato informace je dostupná registrovaným uživatelům