Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo profese obnáší
Řezník bourač drůbeže zajišťuje navěšování drůbeže, omračování, vykrvování a škubání jejich těl, konečnou úpravu, vychlazování drůbežího masa a drobů a provádí jatečnou úpravu a porcování drůbeže.
Co musím umět
- Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin
- Ošetření a skladování vedlejších jatečných produktů
- Kuchání drůbeže
- Přeprava drůbeže na porážku a přísun k lince na zpracování drůbeže
- Navěšování drůbeže
- Vychlazování drůbežího masa a drobů
- Porcování a balení drůbežího masa, drůbežích dílů a drobů
- Skladování drůbežího masa a drůbežích dílů a drobů
- Napařování a škubání drůbeže
- Obsluha strojního a technologického vybavení provozu zpracování drůbeže
- Omračování a vykrvování drůbeže
Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKolik budu brát?
Tato informace je dostupná registrovaným uživatelům