Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo profese obnáší
Pracovník výroby konzerv připravuje a míchá suroviny pro výrobu konzerv, dále plní, uzavírá, tepelně opracuje a skladuje konzervy.
Co musím umět
- Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin
- Příprava přísad, pomocných látek a konzervových obalů pro výrobu konzerv a polokonzerv
- Úprava surovin pro výrobu konzerv a polokonzerv
- Mělnění, míchání a výpočet spotřeby surovin pro výrobu konzerv a polokonzerv
- Třídění výrobních mas a drůbežího masa
- Plnění a uzavírání konzerv a polokonzerv
- Skladování konzerv a polokonzerv
- Tepelné opracování konzerv a polokonzerv
- Chlazení a označování konzerv a polokonzerv po tepelném opracování
- Obsluha strojního a technologického vybavení při výrobě konzerv a polokonzerv
Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKolik budu brát?
Tato informace je dostupná registrovaným uživatelům