Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo profese obnáší
Lahůdkář rybích lahůdek zpracovává potraviny rostlinného i živočišného původu včetně ryb a vyrábí z nich lahůdky obsahující rybí maso.
Co musím umět
- Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin
- Výroba aspiků, majonéz a remulád
- Posuzování jakosti surovin, polotovarů a výrobků při výrobě potravinářských výrobků
- Prodej lahůdek
- Příjem a uchovávání surovin, polotovarů a přísad pro výrobu rybích lahůdek
- Příprava a úprava ryb před dalším zpracováním
- Marinování a solení ryb
- Tepelné opracování výrobků z ryb a polotovarů pro výrobu rybích lahůdek
- Příprava zeleninových polotovarů pro výrobu rybích lahůdek
- Výroba lahůdkářských výrobků ze solených a marinovaných ryb
- Obsluha strojů a zařízení pro zpracování a balení rybích a lahůdkářských výrobků
- Uchovávání, balení a expedice rybích lahůdek
- Vedení provozní evidence při výrobě a prodeji rybích lahůdek
Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKolik budu brát?
Tato informace je dostupná registrovaným uživatelům