Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo profese obnáší
Lahůdkář majonéz a omáček zpracovává potraviny rostlinného i živočišného původu a vyrábí z nich průmyslovým způsobem majonézy a studené omáčky.
Co musím umět
- Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin
- Výroba aspiků, majonéz a remulád
- Posuzování jakosti surovin, polotovarů a výrobků při výrobě potravinářských výrobků
- Příjem a uchovávání surovin, polotovarů a přísad pro výrobu majonéz a omáček
- Příprava zeleninových polotovarů pro výrobu omáček
- Obsluha strojů a zařízení pro zpracování a balení majonéz a omáček
- Uchovávání, balení a expedice majonéz a omáček
- Vedení provozní evidence při výrobě majonéz a omáček
Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKolik budu brát?
Tato informace je dostupná registrovaným uživatelům