Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo profese obnáší
Kuchař teplé kuchyně provádí samostatně kompletní práce na úseku teplé kuchyně v gastronomických provozech.
Co musím umět
- Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
- Nakládání s inventářem
- Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání
- Zpracování a úprava polotovarů
- Skladování potravinářských surovin
- Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
- Přejímka potravinářských surovin
- Příprava surovin pro výrobu jídel
- Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
- Obsluha technologických zařízení v provozu
- Organizování práce v gastronomickém provozu
- Charakteristika dietního stravování
- Příprava teplých pokrmů podle receptur
- Příprava moučníků
- Příprava teplých nápojů
Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKolik budu brát?
Tato informace je dostupná registrovaným uživatelům