Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo profese obnáší
Kuchař minutkář připravuje jídla na objednávku v určitém krátkém časovém úseku od obdržení požadavku po expedici pokrmu.
Co musím umět
- Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
- Příprava pokrmů a specialit na objednávku
- Nakládání s inventářem
- Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání
- Zpracování a úprava polotovarů
- Skladování potravinářských surovin
- Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
- Přejímka potravinářských surovin
- Příprava surovin pro výrobu jídel
- Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
- Obsluha technologických zařízení v provozu
- Organizování práce v provozu
Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKolik budu brát?
Tato informace je dostupná registrovaným uživatelům